Nunta în aer liber poate fi o experiență de neuitat, iar noi ne ocupăm ca acest lucru să fie o certitudine. Vă propunem să vă petreceți cel mai important eveniment din viață într-un cadrul de vis, în mijlocul naturii, în cele mai bune condiții. Echipa “Artist, Salon pentru Evenimente” are o experiență îndelungată în domeniul organizării de evenimente și are un palmares de zeci de nunți reușite organizate la cortul nostru din zona pădurii Băneasa.

Cuplurile care apelează la noi pot face atât ceremonia, cât și petrecerea de nuntă în grădina noastră. Și sunt numeroși cei care aleg cadrul natural pentru a petrece alături de cei dragi momente de neuitat. Nu mai vorbim de fotografiile minunate cu care rămân și care sunt posibile doar datorită luminii naturale.

Salonul poate fi amenajat pentru orice număr de invitați, confortul lor fiind preocuparea noastră permanentă. Interiorul este spațios, fără coloane, drapat în culori deschise, adaptabil oricărui scenariu de decor. Se pot folosi sfeșnice înalte, lumini architecturale, aranjamente florale deosebite pentru a crea atmosfera dorită de fiecare cuplu.

Ambianța din exterior este formată din gazon, plante ornamentale, lumini, vase cu lumânări, torțe și făclii, covorul festiv, mesele de cocktail și zona lounge.

Vă așteptăm la o vizionare și o cafea să povestim despre planurile voastre pentru cel mai frumos eveniment!

Pot spune că eu și soțul meu am fost foarte norocoși să întâlnim echipa “Artist, Salon pentru Evenimente” în urma unui cereri de oferte pentru organizare de eveniment. Dincolo de faptul că am putut să ne împlinim majoritatea dorințelor noastre legate de ziua cea mare, fără să ne depășim bugetul, colaborarea dintre noi și această echipă a fost una foarte plăcută pe toată durata pregătirilor.

Ioana și Adi

Am avut o nuntă minunată, suntem mulțumiți de serviciile oferite de echipa cu care am lucrat.
Locația a arătat superb, invitații au plecat încântați și ne-au felicitat pentru alegerea făcută. Recomandăm cu plăcere locația oferită de “Artist, Salon pentru Evenimente”.

Laura și Bogdan

Deși soțul meu nu a fost adeptul unei nunți în aer liber, mă bucur că l-am convins să acceptăm oferta celor de la “Artist, Salon pentru Evenimente”. Am avut parte de nunta pe care ne-am dorit-o și am apreciat amândoi atenția acordată detaliilor pe care le-am discutat cu firma care ne-a oferit locația. Ei s-au ocupat de toată organizarea de la meniu până la decorul sălii.

Maria și Marius