Meniuri festive

Așa cum dragostea trece prin stomac, și succesul petrecerii are același itinerariu. Pe parcursul organizării evenimentului, clienții sunt invitați la un tasting în cadrul căruia gustăm preparatele din meniu.

Clienții noștri au de ales între o gamă variată de preparate, în funcție de gusturi și … buzunar. Noi ținem cont că reușita evenimentului depinde foarte mult de calitatea meniului.

Servirea se ridică la nivelul așteptărilor celor mai exigenți clienți. Ospătarii noștri vă stau la dispoziție pe parcursul evenimentului pentru a vă satisface orice cerință.

Decor

Decorul poate fi amenajat în funcție de dorințele clientului, fie că e vorba de evenimente corporate sau petreceri private. Aveți la dispoziție o gamă largă de decorațiuni dintre care puteți alege pentru a crea un cadru visat evenimentului dumneavoastră.

Echipa “Artist. Salon pentru Evenimente” vă poate ajuta și cu o mulțime de sugestii privind tematica decorului. Vreți un decor rock’n’roll sau unul inspirat din basme? Indiferent de preferințe, noi putem să creăm cadrul visat.

Propunerile noastre de decor pot fi aplicate atât pentru interior, cât și pentru exterior. Spațiul verde generos ne permite să punem în practică cele mai fanteziste idei.

Ceremonii în aer liber

Spațiul verde generos de care dispunem ne permite să organizăm ceremonii în aer liber. Până acum, mai multe cupluri și-au legat destinele sub cerul liber și au avut parte de o experiență de neuitat.

Albumele foto ale ceremoniilor în aer liber sunt absolut speciale. Lumina naturală face jumătate din treabă.

Organizarea ceremoniei se face în funcție de dorințele clienților, iar amenajările pot fi diverse. Vă invităm la noi să punemîn scenă ceremonia visată.

Logistică

Stăm la dispoziția clienților noștri și cu logistica necesară evenimentelor pe care le organizează. Avem scaune, mese, fețe de masă, veselă și alte produse pe care le putem închiria.

Pentru situații de ultimă oră sau pentru completarea decorului dorit, noi vă dăm o mână de ajutor. Puteți închiria logistica noastră pentru un preț corect.

Nu ezitați să ne contactați dacă aveți nevoie de orice piesă lipsă din puzzle-ul vostru!

Pot spune că eu și soțul meu am fost foarte norocoși să întâlnim echipa “Artist, Salon pentru Evenimente” în urma unui cereri de oferte pentru organizare de eveniment. Dincolo de faptul că am putut să ne împlinim majoritatea dorințelor noastre legate de ziua cea mare, fără să ne depășim bugetul, colaborarea dintre noi și această echipă a fost una foarte plăcută pe toată durata pregătirilor.

Ioana și Adi

Am avut o nuntă minunată, suntem mulțumiți de serviciile oferite de echipa cu care am lucrat.
Locația a arătat superb, invitații au plecat încântați și ne-au felicitat pentru alegerea făcută. Recomandăm cu plăcere locația oferită de “Artist, Salon pentru Evenimente”.

Laura și Bogdan

Deși soțul meu nu a fost adeptul unei nunți în aer liber, mă bucur că l-am convins să acceptăm oferta celor de la “Artist, Salon pentru Evenimente”. Am avut parte de nunta pe care ne-am dorit-o și am apreciat amândoi atenția acordată detaliilor pe care le-am discutat cu firma care ne-a oferit locația. Ei s-au ocupat de toată organizarea de la meniu până la decorul sălii.

Maria și Marius